Parasol verlichting en kraam verlichting

Verlichting voor de markt en horeca parasols.

Een passende verlichting in uw marktparasol, verkoopwagen en marktkraam is zeker omzet verhogend. Niet alleen omdat de handelswaar uitgelicht wordt, maar ook omdat het sfeer in de marktstand creëert. Een goede combinatie van sfeerverlichting en uitlichting is de (on)zichtbare formule om de omzet te verhogen. Werd er vroeger veelal alleen gewerkt met een eenvoudige prikkabel, tegenwoordig wordt er van kraamverlichting iets meer verwacht. Daarom bieden wij op het gebied van marktverlichting diverse soorten kraamverlichting en parasol verlichting aan.

Verlichting

Led verlichting voor de markt

Met Led lampen in de marktkraam of marktparasol licht u een breed oppervlakte uit. De handelswaar wordt op subtiele wijze in de sport light  gezet. Met een speciale ophang klem is de led verlichting zeer eenvoudig en stevig op te hangen in de marktparasol, marktkraam en onze easy up tent. Leuke bijkomstigheid van de led verlichting is het zuinige energie gebruik.

Verlichting

Streng verlichting  acht bollen

De acht bols strengverlichting  is een echte sfeermaker in de marktkraam en de marktparasol. Door acht lichtbronnen verdeeld over maximaal 12 meter creëert u over een groot oppervlakte gespreid licht.  Al jaren lang is deze kraamverlichting een topproduct in onze collectie marktverlichting. De acht bols streng verlichting is zeker een goede vervanger voor de oude prikkabel.

Past in elke inrichting, of u nu werkt met een marktkraam, marktparasol ,vouwtent of horecaparasol.

Verlichting

Nostalgische parasolverlichting

Deze nostalgische verlichting is puur voor de sfeer in uw marktkraam en parasol. Ook wordt deze verlichting veel gebruikt op de hoeken van onze vouwtenten, een binnenkomer voor uw klant.  Een sfeervol lichtpuntje in de kraam. Erg geschikt om een parasol en vouwtent mee aan te kleden. Bij deze nostalgische verlichting  zijn speciale ophangklemmen te leveren, om zo de verlichting eenvoudig en stevig op te hangen.

Verlichting

Mast parasolverlichting

2 lichtbollen in de mast van de parasol, met een geïntegreerde mastklem voor de bevestiging om de mast van de parasol. Geschikt voor een marktparasol en horecaparasol.

beugel verlichting

Ophang beugel voor o.a. Led verlichting.

  • Afmeting:               30 tot 37 mm

  • Materiaal:              Aluminium

Bekijk hier ons volledige assortiment in de webshop

Ophang beugel voor o.a. Led verlichting.

  • Afmeting:               50 tot 60 mm

  • Materiaal:              Aluminium