Nieuwe zeilen aan uw verkoopwagen

Kwaliteitszeil voor een goede prijs

Een mooi passend verkoopwagen zeil kopen hoeft geen bakken geld te kosten.

Wij blijven constant:

  • Kritisch op de productie en daarmee ook op het product

  • Open staan voor nieuwe ontwikkelingen

  • Luisteren naar uw wensen

  • Afvragen hoe het nog beter en gemakkelijker voor u kan

Bestel nieuwe zeilen
Verkoopwagenzeil

Hoogste kwaliteitseisen bevestiging zeilen 

Ritsen worden verborgen in de zeilen gezet. Op deze wijze wordt de rits beschermd tegen weersinvloeden en is de afwerking mooi om te zien.

De pees of touwprofiel laten wij speciaal produceren voor de zeilen aan een verkoopwagen. Een zeil aan een verkoopwagen wordt gemiddeld 8 keer per week door de aluminium caravanrail geschoven. En dat vraagt om sterke pezen aan de zeilen.

Zeilen met ruiten worden indien mogelijk op een speciale manier in elkaar gelast, dit voorkomt lekkage bij de ruiten, en algenvorming bij de aanhechting van de ruit en pvc gecoat weefsel.

Zeilen maken de verkoopwagen

Effen rood geel blauw standaard zeil aan de verkoopwagen kan natuurlijk altijd, maar een combi van meerdere kleuren zeilen aan de verkoopwagen kan de verkoopwagen soms meer uitstraling geven.

Wij adviseren u graag in de oneindige mogelijkheden wat betreft kleuren en kleur combinaties. Een kleine verandering in kleur heeft vaak een groot effect.

Investeringen verdienen we graag snel terug. Die kans is vele malen groter bij een goed verzorgde en nette marktkraam.

Dit wekt vertrouwen en laat een bepaald beeld van uw bedrijf zien. Mensen vertrouwen u sneller dan de buurman.

U bent een rijdende winkel. De verkoopwagen is het uithangbord waar potentiële klanten u op beoordelen. Dit goed voor elkaar hebben kan een groot verschil tussen een goede en een slechte dag betekenen.

Verkoopwagenzeilen
Verkoopwagenzeilen

Greep uit de vele beschikbare kleuren zeilen.

Keuze uit diverse soorten zeilen – Van zwaar tot licht gewicht

In de productie ruimte van de zeilmakerij hangen van alle soorten heel veel kleuren rollen zeil op voorraad. Voor de productie van verkoopwagen zeilen hebben wij gekozen om alleen met de beste kwaliteit pvc gecoat weefsel te werken. Zowel licht gewicht, als in de zwaardere zeilen.

Kwaliteit van het pvc zeil is in eerste instantie niet te zien. Mindere kwaliteit oogt in eerste instantie het zelfde. Na een paar weken gebruik van de zeilen aan de verkoopwagen, is het verschil duidelijk zichtbaar.

Een kenmerk van kwaliteit zeilen is de hoeveelheid pvc coating die aangebracht is op het weefsel. Ook het gebruikte weefsel is van belang.

Allemaal facetten die belangrijk zijn om een zo lang mogelijke levensduur van de zeilen aan de verkoopwagen te kunnen garanderen.

Bestel nieuwe zeilen
zeilmakerij
zeilmakerij